Festival Creatia

Detalii
Galerie
Localizare
Festival Creatia

Data: 22 Nov, 2013 - 23 Nov, 2013

Local: Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea

Festivalul Creaţia care va avea loc în 22-23 noiembrie, începând cu orele 18 la Casa de Cultură din Oradea, îşi propune să aducă împreună artisti, trupe consacrate din Oradea care să aducă un suflu nou în închinarea lor prin muzica care I-o aduc românii lui Dumnezeu.
Viziunea noastră este aceea de a încuraja orice artist sau trupă să compună piese creştine care să fie remarcate prin profunzimea versurilor, dar şi prin calitatea sunetului, orchestraţiei şi liniei melodice. In general oamenii apreciază muzica de calitate, iar dacă spectrul creştin nu le-o oferă, ei vor căuta topurile actuale, care concurează puternic pentru câştigarea de suflete.
Scopul acestui festival este acela e de a construi o comunitate de artişti/trupe puternice care să evidenţieze şi să îmbunătăţească muzica creştină din ţară, începând cu Oradea.
Festivalul Creaţia îşi propune să susţin financiar un artist sau o trupă pentru realizarea unui album sau EP.

Vor cânta: Adi Galiger, Cosmin Paşca, Viorel Dejeu & Band, Maranata, Fraţii Tonea, Patricia Pop, Boboc, FM Ft. Liz, Trupa Adonai, Altfel, Robert Pop Band, El-Shadai, Dani Ghiuro şi Orange Toast.

Preţul unui bilet este de 10 lei/seară. Vă aşteptăm împreună cu prietenii voştri!

Cei care doresc sa sprijine acest festival, avem un cont deschis la Millennium Bank RO37MILB0000000003800591. Va multumim!

 

Câteva poze din galeria Festival Creatia pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii