Juice 7th Anniversary Party cu DJ Palotai

Detalii
Galerie
Localizare
Juice 7th Anniversary Party cu DJ Palotai

Data: Vin, 30 Nov, 2012 ora 22:00

Local: Juice

Avem deosebita plăcere de a sărbători 7 ani de existenţă alături de DJ Palotai din Ungaria şi de a-l avea invitat pentru a 2-a oara în cel mai colorat colţ de Oradea: Juice Caffe.

Petrecerea va avea loc vineri, în data de 30 noiembrie, 2012.

E puţin probabil să existe cineva interesat de scena muzicii electronice din Europa de Est care să nu fi auzit de Zsolt Palotai şi perfomanţele sale muzicale eclectice.

Un veteran al scenei, Palotai este unic – în ciuda trecerii timpului probabil încă cel mai influent DJ din Ungaria, reuşind să transceadă barierele impuse de stiluri muzicale şi de trendurile efemere cu un fanatism calm - selectând cele mai noi, unice şi influente piese.

Warm up-ul va fi asigurat de "mighty" Dubase, prunc bun, ce se află în legiunea DJ-ilor pionieri ai Ardealului şi Banatului, debutul fiind în 1997 la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj Napoca.

De-alungul anilor a luat parte la diverse evenimente importante precum TMBase, SummerBreak, TIFF şi multe multe altele. Se plimbă prin beat-uri sub şi peste 140 de bpm ca Voda prin loboda.

Intrare: 10 RON.

 

Câteva poze din galeria Juice 7th Anniversary cu DJ Palotai pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii