Bikini Bliss în Silver Hotel

Detalii
Galerie
Localizare
Bikini Bliss în Silver Hotel

Data: Sâm, 14 Iul, 2012 ora 19:00

Local: Silver Hotel

Sănătate, frumuseţe şi sport - deviza noului eveniment de modă organizat de Art Models Oradea ce va avea loc în data de 14 iulie, 2012, începând cu ora 19:00 şi se va finaliza la ora 23:00, la piscina hotelului Silver.

Între acesti trei termeni există o legatură extrem de strânsă, sănătatea e comoara cea mai preţioasă şi cea mai uşor de pierdut, frumuseţea este un concept vast, însemnând îngrijire, atenţie, bun simţ şi o personalitate pe măsură, sportul este modalitatea de menţinere a sănătaţii mentale şi a celei corporale, această stare de sănătate reflectându-se atât asupra frumuseţii exterioare, cât şi a celei interioare (din relatările managerilor agenţiei Art Models: Anca Seleşi şi Iudmila Brici).

Evenimentul poartă numele de Bikini Bliss. În cadrul acestui eveniment veţi putea admira 4 colecţii de costume de baie semnate: Jolidon şi Budoar, puse în valoare de siluetele încântătoarelor modele ale agenţiei Art Models Oradea, accesoriile naturale vor fi oferite de către floraria Sun.

Echipa NRGym Oradea va oferi doza de adrenalină prin exerciţiile de aqua gym sub coordonarea frumoasei LIOARA.

 

Câteva poze din galeria Bikini Bliss în Silver Hotel pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii