Cinema Palace - Elton John: The Million Dollar Piano Concert

Detalii
Galerie
Localizare
Cinema Palace - Elton John: The Million Dollar Piano Concert

Data: Joi, 27 Mar, 2014 ora 20:00

Local: Lotus Center

Cinema Palace te invită să vezi un concert eveniment: Elton John - The Million Dollar Piano Concert - Proiecţie în High Definition!
Concertul cu durată de 110 minute include toate hiturile pe care Elton John le-a interpretat de-a lungul timpului. Atracţia spectacolului grandios susţinut de celebrul artist este cu siguranţă pianul la care Elton John îşi va interpreta melodiile, un pian special produs de Yamaha, o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului, construit în 4 ani de zile. Pianul este decorat cu 68 de ecrane cu LED, iar costul de producţie de 1,4 milioane de dolari dă numele concertului „The Million Dollar Piano".
Sir Elton John declara: "M-am simţit aici cel mai bine (în Las Vegas) pentru că întotdeauna m-am gândit că este o provocare şi am vrut să pun în scena cel mai bun show. Nu cred că ar putea exista un spectacol mai frumos decât aceasta în Las Vegas."
Evenimentul are loc în 27 martie de la ora 20:00 iar preţul unui bilet este de 35 lei.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii