Eveniment Caritabil - Diamante & Box

Detalii
Galerie
Localizare
Eveniment Caritabil - Diamante & Box

Data: Mie, 3 Dec, 2014 ora 19:00

Local: Teatrul Regina Maria

Clubul Sportiv BASTI BOX SALONTA susţinut de Rotaract Club Oradea va organiza un eveniment caritabil destinat dezvoltării şi promovării sportului Box ca disciplină, arta şi stil de viaţă intitulat: "DIAMANTE şi BOX"

Scopul acestui spectacol caritabil, care va rula pe scena Teatrului Regina Maria şi va fi preluat de mai multe posturi tv naţionale şi locale este de a evidenţia faptul că disciplina sportivă "Box" este o "artă nobilă". Acest spectacol accentueză legatura dintre sport şi artă, contribuind la îmbunătăţirea imaginii boxului românesc, aducându-l din nou în atenţia publicului, aşa cum a fost mereu, un balet înnăscut, scrimă cu pumnii şi o eleganţă sub reflectoare!
Evenimentul caritabil este organizat pentru a susţine în cariera sportivă a unor copii talentaţi, dar fără posibilităţi financiare, pentru că o mare parte dintre copii cu talent nativ pentru sport provin din familii defavorizate din punct de vedere financiar. De altfel, clubul sportiv Basti Box dă o deosebită atenţie acestei categorii de sportivi, suportând toate cheltuielile legate de antrenamente, deplasări, echipamente, etc.
Dorim ca invitaţii noştri, campioni adevăraţi, prin participarea la spectacol a D-nei ministru Gabriela Szabo, a preşedintelui FR Box Leonard Doroftei şi a altor oameni marcanţi ai boxului românesc, ca Francisc Vaştag, Alec Năstac, Vasile Câtea, Valentin Vrânceanu şi Titi Tudor, care să vorbeasca publicului, deschis, despre box, psihologia, teoria boxului, despre sacrificiile, efortul depus până să ajungă campioni, satisfacţia succesului şi ceea ce se află în spatele acestui sport, care este printre cele mai fair-play şi mai lipsite de accidentări dintre toate sporturile lumii.
Boxul nu este cel mai dur dintre sporturi, iată dovada:- cercetând timp de 2 ani frecvenţa accidentelor intervenite în timpul activităţilor sportive, neurochirurgul englez John Gleave, a constatat că cel mai ridicat număr de răni la cap se produc la practicarea călăriei.Medicul a luat in considerare cazurile care în perioada arătată nu necesitau spitalizare.
Iată pe ramuri numarul accidentarilor cu răni grave la craniu:călărie 162,rugby 131,fotbal 131,hochei 113,gimnastică 9,atletism 7,judo 6,ciclism 5 ,box 4,motociclism 3, golf 2,tenis de masă 1.

 

Câteva poze din galeria Diamante & Box pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii