Super Sales Night

Detalii
Galerie
Localizare
Super Sales Night

Data: 31 Ian, 2015 - 31 Ian, 2015

Local: Lotus Center

Ştim că vă place shoppingul şi că iubiţi reducerile, aşa că Lotus Center v-a pregătit o seară plină de cumpărături … la reducere. Sâmbătă, 31 ianuarie, între orele 18:00-24:00, la Lotus Center e Super Sales Night. Vino să te relaxezi la o sesiune de shopping şi să te bucuri de reducerile finale ale sezonului rece.

Mai mult, cumpărăturile făcute la Super Sales Night vă pot aduce premii pe loc. Cei care se prezintă la Biroul de Informaţii cu un bon de cumpărături de minim 100 de lei realizate în 31 ianuarie 2015, între orele 18:00-24:00, vor primi pe loc un premiu, în limita numărului de premii puse în joc. Premiile sunt oferite de: BillyArt Club, Cinema Palace, DeLonghi Friends, Hervis Sports, Marionnaud şi Salad Box.

Totodată, Beatrice vă invită la Super Sales Night pentru o şedinţă de styling în tendinţe. Ea va sta timp de două ore la dispoziţia iubitorilor de fashion şi shopping, cu sfaturi utile în achiziţionarea de piese vestimentare şi nu numai, potrivite stilului şi bugetului fiecăruia. Înscrierile pentru sesiunea de Style Adivice with Beatrice se fac în prealabil la Biroul de Informaţii din Lotus Center.

Vezi lista completă a reducerilor aici http://www.lotus-center.ro/portfolio_page/super-sales-night-2/

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii