De Paste, descopera surprizele iepurasului la Oradea Shopping City

Detalii
Galerie
Localizare
De Paste, descopera surprizele iepurasului la Oradea Shopping City

Data: 10 Apr, 2015 - 14 Apr, 2015

Luni, 13 aprilie, în a doua zi de Paşte, dăm startul distracţiei pentru prichindei la Candy Party. De la ora 16:00, se lasă cu mult FUN la Oradea Shopping City. Toţi piticii sunt aşteptaţi de cele mai năstrusnice personaje de poveste, cu cele mai hazlii jocuri şi concursuri, ateliere creative şi piñata cu multe dulciuri. Surprizele continuă pentru copii cu o tombolă cu jucării oferite de magazinul Outlet Center din Oradea Shopping City.

Mai mult, Iepurilă vine cu multe ouă de ciocolată, iar de la ora 17:00 ne întrecem cu adevărat într-un concurs de ciocnit ouă cu premii puse la bătaie de magazinul Ecoro. Copii, părinţi şi bunici, cu toţii sunt aşteptaţi la o porţie sănătoasă de amuzament, iar cei mai norocoşi pot pleca acasă cu unul din cele cinci coşuri cu produse bio. Vino cu oul tau norocos sau poţi alege unul de la noi!

În plus, orice bilet la film cumpărat în perioada 10 – 14 aprilie îţi poate aduce vouchere în valoare de 50 de lei în magazinul Rendez-vous din Oradea Shopping City dacă te înscrii la tombola Rendez-vous la Cortina. Extragerea câştigătorilor va avea loc miercuri, 15 aprilie. De Paşte, distracţia e maximă la Oradea Shopping City!

Parteneri ai campaniei: Outlet Center, Ecoro şi Rendez-vous

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii