Ziua Mondiala a Soarelui

Detalii
Galerie
Localizare
Ziua Mondiala a Soarelui

Data: 21 Iun, 2015 - 21 Iun, 2015

Local: Lotus Center

În 21 iunie sărbătorim vara şi soarele la Lotus Center!

De Ziua Mondială a Soarelui primeşti sfaturi utile pentru vară, reduceri şi premii la cumpărături!

Program:

10:00-22:00 – Farmacia 3 îţi oferă sesiuni gratuite de dermoanaliză. Află cum să te bucuri de soare într-un mod sănătos şi de ce fel de protecţie solară are nevoie pielea ta.
16:00-20:00 – Yves Rocher te răsfaţă cu sesiuni gratuite de make-up în tendinţele sezonului. Programările se fac în prealabil în magazin.
12:00-17:00 – Sensiblu te invită la sesiuni de testări de produse. Mai mult, vei primi vouchere de reducere pentru anumite produse din farmacie.

Pentru a-ţi pregăti bagajul de vacanţă, fă o vizită magazinelor de mai jos care au pentru tine oferte atractive:

H&M – Promoţie la articolele selecţionate, până la 50%;
Penti – la 3 articole pentru plajă cumpărate, ai 25% reducere;
Enigma – 10% reducere la produsele pentru plajă;
Farmacia 3 – Cadou SENSIBIO H2O 250 ml – la achiziţionarea de produse Bioderma PHOTODERM în valoare de 100 LEI. Oferta este valabilă pe baza cardului de fidelitate Farmacia 3; Effitan – spray contra înţepăturilor de insecte – 25 lei;
Profesional Shop – 20% reducere la orice produs din gama Lakme Teknia Sun Care (şampoane, măşti, spray protecţie solară, serum reparator);
Gatta – 15% reducere la toate articolele pentru plajă;

Cumpărăturile pe care le faceţi în 21 iunie, vă pot aduce premii pe loc. Astfel, vino cu un bon de minim 150 de lei* la Biroul de Informaţii, participă la tombola cu premii instant şi ia-ţi premiul.

*Premii oferite de: Benvenuti, Diverta, DeLonghiFriends, Farmacia 3, Professional Shop, Salad Box.
**Premiile se acordă în limita stocului disponibil. O persoană poate câştiga un singur premiu. Nu sunt valabile bonurile de casă de la Carrefour sau de la unităţi care desfǎşoarǎ urmǎtoarele activitǎţi: schimb valutar, activitǎţi bancare şi jocuri de noroc tip casino. De asemenea, nu vor fi acceptate bonurile de casǎ care atestǎ plata facturilor de utilitǎţi, respectiv chitanţele aferente achiziţiei de asigurări.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii