STAND-UP #COLECTIV LA ORADEA SHOPPING CITY!

Detalii
Galerie
Localizare
STAND-UP #COLECTIV LA ORADEA SHOPPING CITY!

Data: Joi, 12 Nov, 2015 ora 20:00

În urma tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti, 14 dintre cei mai buni comedianţi din ţarã, se vor uni pentru un spectacol unic STAND-UP #COLECTIV!
Timp de 3 ore şi jumãtate 14 dintre cei mai buni comedianţi din România se vor uni pe scena sãlii Epika din Bucureşti într-un show caritabil ale cãrui încasãri vor fi donate cãtre Crucea Roşie cu scopul ajutorãrii victimelor din clubul Colectiv.
Cortina Cinema Digiplex, din Oradea Shopping City, va transmite live de la Grand Cinema Bãneasa spectacolul. Aşadar te aşteptãm la Cortina Cinema Digiplex, joi, 12 noiembrie de la ora 20:00 sã fim alãturi de victimele de la Colectiv.
Biletul de intrare este de 50 lei/persoanã, iar incasãrile vor fi donate persoanelor afectate de acest dezastru. Pe lângã preţul biletului, la intrarea în sala de cinema o sã fie pregãtitã o urmnã, iar cei care doresc, vor putea face donaţii suplimentare.
Distribuţie: Bordea, Micutzu’, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costel, Teo, Badea, Cosmin Natanticu, Vio, Sorin Parcalab, Mihai Rait, Costi Dita, Sergiu şi Andrei.
Titlu spectacol: “Stand-up #colectiv”
Gen: Stand-up comedy – transmisiune în direct
Data: 12 noiembrie 2015
Ora: 20:00
Durata: 3h 30 min / 1 pauzã
Rating: IM18
Biletele au fost puse deja în vânzare şi se pot achiziţiona numai de la casele de bilete de la Cortina Cinema Digiplex. La acest spectacol, NU SE FAC REZERVÃRI.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Date insuficiente pentru localizare.

Comentarii