Vivere Music Revolution

Detalii
Galerie
Localizare
Vivere Music Revolution

Data: 12 Nov, 2015 - 13 Nov, 2015

Local: Teatrul Regina Maria

ASOCIAŢIA STAR VIVERE în parteneriat cu PRIMĂRIA ORADEA ŞI CONSILIUL JUDEŢEAN BIHOR , organizează în perioada 12-noiembrie - 13 noiembrie 2015 la Oradea, Festivalul Internaţional de muzică pop - STAR VIVERE MUSIC REVOLUTION, adresat copiilor şi tinerilor pe următoarele categorii de vârstă: 4-7 ani; 8-10 ani; 11-13 ani şi 14-16,17+ si sectiunea grupuri.

Festivalul se doreşte a fi un eveniment de referinţă la nivelul Municipiului Oradea şi a judeţului Bihor având în vedere performanţele obţinute de grupul Vivere la nivel local,naţional şi internaţional.
Prin acest eveniment dorim să contribuim la ridicarea generală a nivelului de pregătire artistică, estetică şi culturala a tinerilor aducându-ne un potenţial aport la reprezentativitatea judeţului pe plan european prin calitatea organizării şi nivelul pregătirii artistice. Sperăm că odată cu iniţierea acestui eveniment de către Grupul Vivere să demonstrăm că Oradea are potenţial şi ca se poate înscrie cu succes pe harta oraşelor cu unul dintre cele mai importante festivaluri pentru tineri din Romania şi Europa. În acest moment Oradea nu are un eveniment de această anvergură dar copiii din Grupul Vivere prin performanţele lor obţinute la nivel naţional şi internaţional în cei 15 ani de prezenţă în festivaluri au reuşit să aducă Oradea pe cele mai importante scene din Romania şi nu numai.

 

Câteva poze din galeria Vivere Music Revolution pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii