Senza Caffe

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Senza Caffe

Adresa: Bd-ul Dacia nr. 103

Telefon: +40.746.560117

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/senzacaffe?fref=ts

Simplitate dar cu mult bun gust.
De la intrare te intampina o atmosfera calda si mirosul cafelei aromate.
Servirea este impecabila, iar in aceasta atmosfera relaxanta si primitoare, te simti atat de bine incat nu mai vrei sa pleci!
Avem o gama larga de produse, cafea de calitate superioara, ceaiuri, bauturi spirtoase, vinuri excelente, sucuri, limonada si fresh proaspat, frappe si multe altele pe care le poti savura linistit cu o muzica de bun gust in background.
Aici poti sa vii cu prietenii tai, sa va simtiti bine, atat pe timpul zilei, cat si noaptea, aveti posibilitatea sa va distrati la evenimentele noastre, organizate si pregatite cu multa grija, tocmai pentru a va oferi o maxima satisfactie.
Va asteptam cu orar NonStop!
Senza Caffe non stop pentru tine ca sa te simti bine!

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Senza Caffe"

Comentarii