Concert Alexandra Usurelu si Muse Quartet

Detalii
Galerie
Localizare
Concert Alexandra Usurelu si Muse Quartet

Data: Sâm, 27 Feb, 2016 ora 20:00

Local: Casa de Cultură a Municipiului Oradea

După concertul simfonic de succes pe care l-a susţinut pe 18 ianuarie în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti şi care a deschis turneul#PUR, Alexandra Uşurelu ajunge împreună cu Muse Quartet sâmbătă, 27 februarie, ora 19, la Casa de Cultură a Municipiului Oradea, Sala "Florica Ungur".

Timp de 80 de minute, publicul Alexandrei va putea să se bucure de toate cântecele de pe albumul "La capătul lumii", dar şi de melodii noi, ce vor fi incluse pe cel de-al doilea album al artistei. Alexandra va aduce la Oradea una dintre cele mai rafinate producţii ale sale, cu band şi cvartetul de corzi Muse Quartet, o formulă spectaculoasă cu 8 muzicieni.

Cu peste 250 de concerte în ultimii 3 ani, Alexandra Uşurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, albumul său de debut "La capătul lumii" primind mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România şi câstigând premiul pentru "Cel mai bun album al anului 2015" la "Mamaia Music Awards".

Biletele se pot cumpara online de aici: http://www.iabilet.ro/bilete-alexandra-usurelu-si-muse-quartet-pur-la-oradea-24477/
si din reteaua offline iabilet.ro: reţeaua SAY SHOP, Magazinele IQBox, Magazinele Uman şi la terminalele self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii