Stand up in the city cu Teo

Detalii
Galerie
Localizare
Stand up in the city cu Teo

Data: Joi, 1 Nov, 2012 ora 21:30

Local: Queen's Music Pub

Stand Up in the City - sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate în Queen's la fiecare sezon: prezenţa exclusivă a celor mai buni comedianţi ai momentului - Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianţi care au avut şansa să performeze în deschidere, show-ul de improvizaţie Zis şi făcut, show-uri de trupă şi one man show-uri.

După o lungă vacanţă de vară, clubul mobil de comedie îşi aşteaptă publicul din Oradea. Nu trebuie decât să ne urmăriţi pe conturile de Facebook Artitude sau Queen's Pub, pentru a afla programul.

Înverşunat. Genial. Amuzant. Profet. Simpatic. Misogin. Teo.

Teo în afara scenei e ca Teo pe scenă - te face să râzi, dar nu spune glume. Te face să gândeşti, dar nu-ţi predă ca la şcoală. Îţi expune lumea după modul în care el o percepe. Diferenţa e că el cercetează, se informează, ascultă, învaţă şi apoi vorbeşte.

Artitude şi Stand up in the City - clubul mobil de comedie, îl aduc pe Teo în Queen's Music Pub în data de 1 noiembrie, 2012, de la ora 21:30.

Intrare: 15 RON.

 

Câteva poze din galeria Stand up in the city cu Teo în Queen's pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii