Concurs National de Dans

Detalii
Galerie
Localizare
Concurs National de Dans

Data: Sâm, 7 Sep, 2013 ora 09:00

Local: Feeling Dance

In urma realizarii a 4 evenimente nationale de succes (Salsa Claus Weekend), avandu-i ca invitati principali pe Willmark (Dansez Pentru Tine), Jose Rodrigues (Italia), Malik Roy (Franta), Ronaldo&Marta (Brazilia&Ungaria), Elli Torres - campion mondial (SUA), a venit momentul sa ridicam si mai mult stacheta.

Daca evenimentele anterioare au fost dedicate exclusiv amatorilor de salsa si dansuri caraibiene, in acest an propunem un eveniment de dans sportiv, dans de societate si dansuri latino caraibiene!

Sunt asteptati peste 1000 de participanti (sportivi si spectatori) din Ungaria si Romania (Bucuresti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Sighetu Marmatiei, Dej, Bistrita, Baia Sprie, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Timisoara, Resita, Medias, Oradea si alte centre importante de dans). Asadar competitia tinde sa devina una internationala.

Competitia se va desfasura intre orele 8.00 - 21.30 la Era Shopping Park, in data de 7 septembie (sambata). Vineri si sambata seara vom organiza 2 petreceri de dans in cadrul Oradea Plaza (Studio Feeling Dance si Blondys Art Cafe).

Accesul spectatorilor la competitie este gratuit.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Cu respect,

Jurcut Cristian

Tel: 0722883569, sau 0741283569

http://www.feelingdance.ro/

 

Câteva poze din galeria Concurs national de dans pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii