Stand Up Fest

Detalii
Galerie
Localizare
Stand Up Fest

Data: Vin, 14 Nov, 2014 ora 21:00

Local: Queen's Music Pub

Artitude vă prezintă “Glumele sus!”, turneul de promovare a celor 3 finalisti castigatori ai Festivalului de Stand Up Comedy – “STAND UP FEST 2014” din Brasov, aflat la editia a II-a.

Artitude este cel mai vechi producator de spectacole din piata romaneasca de stand up comedy si va propune pe cei mai buni din noua generaţie de comedianţi români: Gabriel Gherghe ,Alex Mocanu, şi Cată Dum.

Turneul de promovare se desfasoara in 15 orase ale tarii si se desfasoara in perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2014

Gabriel Gherghe este marele cîştigător al “Stand-up Fest” 2014. Este din Iaşi şi face stand up comedy din mai 2012, fiind deja un cunoscut al cluburilor. Materialele sale au fost apreciate atît de publicul din capitală care l-a putut vedea pe scena din Club 99 şi Cafe Deko, cât şi de cel din ţară, Gherghe fiind unul din comedianţii invitaţi în cadrul “Stand-up in the City”, cel mai amplu turneu de stand up comedy din România.

Alex Mocanu, câştigătorul locului II la “Stand up Fest” 2014, face parte din noua generaţie de comedianţi ai Club 99, cel mai important club de comedie din tară. Deşi s-a apucat de stand up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din Bucureşti şi din ţară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel sau Micutzu.

Cata Dum, cel care a câştigat locul III în cadrul festivalului “Stand up Fest” de la Braşov este din Bucureşti şi face stand-up comedy de patru ani. A început prin a deschide spectacolele lui Cătălin Bordea în prezent fiind invitat permanent în Club 99 şi in multe alte cluburi din Bucuresti si din tara.

Unde? QUEEN’S PUB

Cand? VINERI, 14 NOIEMBRIE, de la ora 21.00

Informatii: 0730.434.434

Pret bilet: 20 ron – achizitionat in avans

 

Câteva poze din galeria Stand Up Fest pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii