Brickenburg Expo

Detalii
Galerie
Localizare
Brickenburg Expo

Data: 20 Oct, 2017 - 22 Oct, 2017

Local: Era Shopping Park

Zilele Fanilor LEGO:
Centrul comercial ERA Park, invadat de constructii lego de mari dimensiuni!

Milioane de piese LEGO vor da năvală, în acest sfârşit de săptămână, în centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului, cu ocazia unei noi ediţii a Brickenburg Expo – Zilele Fanilor LEGO, ce se va desfăşura vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 10 şi 22.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Brickenburg – asociaţia fanilor LEGO din România – sub cupola centrului comercial. La fel ca anul trecut, vor fi folosite milioane de piese pentru a crea construcţii LEGO de mari dimensiuni.
Cei mici sunt invitaţi să îşi zidească la propriu o lume a lor, după cele mai năstruşnice idei, ba mai mult, împreună cu părinţii, chiar vor avea ocazia să contribuie la construirea unei super cetăţi LEGO.
De precizat că Asociaţia Brickenburg este recunoscută la nivel internaţional şi reprezentată în faţa grupului LEGO la nivel de ambasador.
Ca să se deprindă cu arta LEGO, prichindeii vor avea ocazia să participe, tot de vineri până duminică, în fiecare zi între orele 17 şi 20, la ateliere de construcţie din cărămizi LEGO, desfăşurate de ERA Park.
Complexul comercial a pregătit activităţi şi pentru cei care nu vor, neapărat, să construiască. Tot în acest weekend, micuţii orădeni sunt aşteptaţi, în sala de evenimente, să vadă animaţiile Vayana (sâmbătă, de la ora 11) şi Frumoasa şi Bestia 2017 (NOU!) (duminică, ora 11).
Ce de obicei, intrarea la toate aceste evenimente este gratuită, aşa că vă aşteptăm cu drag!

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acest eveniment.

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii