Oradea City Running Day

Detalii
Galerie
Localizare
Oradea City Running Day

Data: 21 Sep, 2014 - 21 Sep, 2014

Local: Oradea

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza cea de-a 4-a editie a Semimaratonului International

" DIGI Oradea City Running Day"

Semimaratonul International "DIGI Oradea City Running Day" 2014 doreste sa atraga cat mai multi sportivi amatori pasionati si dornici de miscare din tara si strainatate, fapt pentru care probele de alergare au fost diversificate, pentru a fi accesibile pentru toti doritorii de alergare. Evenimentul se va desfasura in centrul istoric al orasului Oradea, iar startul va fi dat din Piata Ferdinand.

Probele la care poti participa:

• 21 km Individual Hervis Sports

• 21 km stafeta in 2

• Stafeta firmelor

• 10,5 km individual

• 5 km Crosul EUROPLAST Romania

• 1 km crosul copiilor Carrefour Era

Traseul competitiei:

START-Piata Ferdinand-Podul Central-Str. Calarasilor-Str. Principatelor Unite-Str. Splaiul Crisanei,-Podul Sovata-Malul drept a Crisului Repede-Sub podul Decebal-pe trotuar spre Str. Emilian Mircea Chitul-Str. Malului-Str. Ady Endre-Str. Patriotilor-in fata Teatrului de Stat-Str. Iosif Vulcan-intoarecere pe cealalta banda a strazii Iosif Vulcan-Piata Ferdinand. (vezi harta)

Traseul masoara 5.2 km si va fi parcurs de 4 ori pentru Semimaraton individual, de 2 ori pentru fiecare alergator la stafeta in 2, odata pentru fiecare alergator la stafeta in 4, de 2 ori la 10 km individual.
Limita de timp 3 ore

 

Câteva poze din galeria Running Day (Kid's Competition and Award Ceremony) pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii