Vârful aisbergului, Poza 57/82

Al doilea spectacol ce s-a jucat in cadrul Festivalului de Teatru Scurt este VÂRFUL AISBERGULUI. Spectacol jucat cu publicul pe scenă in Sala Mare a Teatrului Regina Maria.
Vârful aisbergului, după Antonio Tabares, regia Theodor Cristian Popescu, Traducerea: Luminita Voina, Scenografia: Cosmin Ardeleanu, Distributie: Dorina Darie – Peter, Bogdan Costea, Ioan Peter, Cecilia Lucanu – Donat, Stefan Statnic, Calin Stanciu, Teatrul Clasic „Ioan Slavici" Arad
O companie multinaţională este cutremurată de sinuciderile a trei dintre angajati, toate acestea petrecându-se în mai puţin de 5 luni. De la sediul central al firmei din Madrid, Sofia Cuevas este trimisă pentru a investiga cele întâmplate. Ea incearca sa gaseasca raspunsul la intrebarea: „de ce se sinucid angajatii companiei?". In intalnirile sale cu oamenii din firma, in interactiunile si relatiile dintre ei, femeia observa o atmosfera incarcata, in care nu exista consideratie fata de indivizi, deoarece rezultatele finale ale muncii lor sunt cele care conteaza cel mai mult.


Poza 57/82
 
Vârful aisbergului, Teatrul Regina Maria