Lord's Pub

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Lord's Pub

Adresa: Piaţa Unirii nr. 2-4

Telefon: +40.733.961221

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/lords.oradea

Se spune ca fiecare oras are o cladire sau un loc celebru dupa care poate fi recunoscut . Daca acest lucru este adevarat si pentru lumea localurilor, atunci Lords Pub este acel loc pentru orasul nostru . Inaugurat in anul 2001 si situat sub Pasajul Vulturul Negru , Lords Pub este considerat primul local in cel mai pur sens al cuvantului din Oradea . Promovad muzica de calitate si bauturile rafinate, multe disponibile in premiera sau chiar iin exclusivitate pentru orasul nostru , Lords se dovedeste a fi , indiferent de varsta , o locatie preferata in randul oradenilor . In gluma , unii oameni spun ca Lords nu este inchis niciodata. Indiferent de ora sau de zi . Fie ca este vorba de cafeaua de dimineata , savurata inauntru sau pe terasa, fie ca este vorba de o noapte prelungita de distractie, localul este mereu plin de viata.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Lord's Pub"

Comentarii