Hotel Maxim

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Hotel Maxim

Adresa: Str. Victor Babes, Nr. 5, Oradea, 410027

Telefon: +40.359.432400

Pagina Web: http://www.hotel-maxim.ro

Un hotel de lux situat central in vecinatatea pietonalei, si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului Oradea, Hotel Maxim va pune la dispozitie 37 de camere si 2 apartamente.

Restaurantul hotelului combina decorul stilat cu arome rafinate si acorduri fine de gramofon.
Hotelul dispune deasemenea de o sala de conferinte, 3 sali de meeting, vinoteca, terasa, un centru spa cu sauna, jacuzzi, solar masaj si sala de fitness, piscina acoperita, parcare supravegheata cu camere video.

Hotel Maxim, locatia ideala pentru oaspetii de afaceri si pentru relaxare.Conexiunea wireless este disponibila gratuit in toata incinta hotelului, in camere fiind posibila si conectarea prin cablu. Astfel, puteti sa pastrati legatura cu compania sau cu partenerii dumneavoastra de afaceri usor, pe toata durata sederii la hotelul nostru.

Toate camerele hotelului dispun de televizoare ultraplate LCD cu diagonala de 66 cm, acestea fiind conectate la reteaua de televiziune terestra Digi TV.
Decorate în stil clasic, camerele sunt confortabile, dotate cu facilităţi moderne şi aer condiţionat. Camerele beneficiază de pat matrimonial, acces gratuit la internet wireless, birou de lucru. Băile sunt dotate cu oglindă mare si duş. Camerele au vedere către terasa interioara sau către strada Victor Babes, ambele variante avand vedere panoramica asupra orasului.

Restaurantul este conceput pentru a incanta simturile cu arome din bucataria romaneasca si internationala, in timp ce savurati soiuri alese de vinuri.
Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Hotel Maxim locul ideal pentru organizarea de petreceri, nunti, mese festive.
Terasa interioara este ideala pentru o gama larga de eveniment festive in zilele calduroase.
Vinoteca ofera un spatiu retras, dotat cu bar, mese de dimensiuni generoase, ideal pentru intalniri de afaceri sau alte evenimente importante.

Hotel Maxim oferă o gamă largă de servicii şi spaţii elegante pentru organizarea de întalniri de afaceri, organizarea de conferinţe sau sesiuni de training cât şi alte tipuri de evenimente, cum ar fi: aniversări, nunţi, petreceri private. Hotel Maxim dispune de 3 săli de meeting şi de o sala de conferinta complet dotata, capacitatea acestora variind de la 16 la 100 locuri.

Telephone:
+40 359 432400
+40 359 432500

www.hotel-maxim.ro

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Hotel Maxim"

Comentarii