Hotel Nufărul

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Hotel Nufărul

Adresa: Băile Felix

Telefon: +40.259.318142

Pagina Web: http://www.felixspa.com

Hotel Nufărul 3* Nou!Restaurant modernizat

Hotelul Nufărul se remarcă prin aspectul chic şi cochet, oferind oaspeţilor un sentiment de intimitate alături de servicii impecabile. Situat în zona verde a staţiuni Băile Felix, invită călătorul într-o oază de linişte.

Amplasare: la liziera pădurii, la 200 m de centrul staţiunii şi 300 m de Ştrandul Apollo-Felix

Camere: 70 camere duble, 6 camere single şi 2 apartamente. Dotări camere: minibar, telefon, televiziune prin cablu, aer condiţionat şi uscător de păr

Centrul de Tratament Balnear şi Wellness&SPA (comun cu Hotelul Termal): cabinete de masaj, cabinete de electroterapie, cabinete de hidroterapie, cabinete de termoterapie, kinetoterapie, hidrokinetotarapie, zonă de relaxare, solar, cabinet de cosmetică, cabinet de Geriatrie, salon de manichiură-pedichiură, sala de fitness

Alte facilităţi (acces şi la facilităţile Hotelului Termal): restaurant, terasă, piscină interioară cu apă termală, 4 piscine exterioare cu recirculare şi apă termală (2 bazine de relaxare wellness cu apă termală şi masaj cervical, masaj lombar, paturi cu hidromasaj, perdea de apă şi pool bar, bazin de înot, bazin pentru copii), plajă generoasă cu sezlonguri internet, lifturi, transfer aeroport, o sală de conferinţă (20 locuri)

Divertisment: în sezon seri tematice cu specific tradiţional şi internaţional, program de animaţie la piscine (aquagym, aquazumba, jocuri şi activităţi pentru copii)

Contact: +40.259.318142, hotel.nufarul@turismfelix.ro, www.felixspa.com

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii