Hotel Slavia

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Hotel Slavia

Adresa: Strada 1 Decembrie, Salonta

Telefon: +40.359.445222

Pagina Web: http://www.hotelslavia.ro/

Hotel Restaurant Slavia **** este o afacere de familie administrată de "Familia Iabloncsik", o casă de Oaspeţi cu o arhitectură romantică, aşezată între locuinţe de familii, în una din cele mai frumoase şi căutate locaţii din zona: centrul istoric al Municipiului Salonta, şi imediată vecinatate a Consulatului Onorific al Republicii Slovace.

Această locaţie este vizitată în mod special de delegaţii străine, de cele mai de seamă personalităţi din întreaga lume, manageri de firme, oameni de afaceri din municipiul Salonta şi din zonă.

Hotel Restaurant Slavia **** pune la dispoziţia dumneavoastră o sală de conferinţe cu capacitate de 100 persoane, amenajată şi utilată conform standardelor internaţionale (ecran de proiecţie, video-proiector, microfon, flipchart, internet wireless), ce poate găzdui traininguri, conferinţe, întâlniri.

Clienţii pot beneficia de acces gratuit şi nelimitat la internet prin conexiune sau wireless, atât în camerele de cazare, cât şi în restaurantul şi barul hotelului.

Parcarea din curtea hotelului este asigurată de paza proprie şi supravegheată video.

Toate camerele hotelului nostru sunt dotate cu mobilier de lux, din lemn masiv, precum şi cu baie proprie cu cabină duş/hidromasaj/jacuzzi, televizor, telefon, acces internet. Un somn liniştit şi odihnitor vă va fi asigurat de paturile cu saltele Moliflex din fire de aloe vera.

În barul hotelului puteţi savura băuturi alcoolice şi nonalcoolice naţionale, internaţionale dar şi din Cehia şi Slovacia, în mod special.

În restaurantul hotelului - decorat şi amenajat în stil slovac de secol XIX cu o capacitate de 50 de persoane, puteţi savura mâncăruri cu specific românesc, slovac şi internaţional, cele mai renumite fiind Pulpe de pui Slavia, Galuşte Slovace şi Plăcinta din cartofi răzuiţi (Polesneac), specialităţi regionale, recomandările bucătarului.

 

Momentan nu există nici o galerie ataşată pentru acestă locaţie.

Momentan nu a fost adăugat nici un eveniment pentru această locaţie.

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Hotel Slavia"

Comentarii