Filarmonica de Stat Oradea

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Filarmonica de Stat Oradea

Adresa: Str. Moscovei nr.5

Telefon: +40.259.430853

Pagina Web: http://www.oradeaphilharmony.com/

O colectivitate dincolo de realitatea ei fizică are şi o componentă intelectual-afectivă, care este singura în măsură să califice creaţia artistică din punct de vedere profesional şi calitativ.

Artiştii acestei instituţii au ştiut întotdeauna că prin puterea şi bogăţia sonorităţii muzicale dau auditoriului un confort de eufonie şi o mană sufletească în zilele de restrişte economică.

Tradiţia Filarmonicii de Stat Oradea este bogată şi semnificativă. În cele peste şase decenii de activitate angajaţii acestei instituţii au dat dovadă de un devotament deplin faţă de arta muzicală şi faţă de tradiţiile naţionale, pentru ca fiecare concert sau spectacol să fie de o ţinută ireproşabilă, mulţumind aşteptările publicului de pretutindeni.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii