Butoiul de Aur

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Butoiul de Aur

Adresa: Iosif Vulcan nr. 1, Oradea, Romania

Telefon: +40.359.427162

Pagina Web: http://www.butoiuldeauroradea.ro/

Restaurantul Oradea, o cladire cu o istorie plina de fast si eleganta, o constructie monumentala cu un aer gotic-venetian. In anul 1890, arhitectul Rimanoczy Kalman senior a inceput constructia complexului arhitectural ce gazduieste astazi restaurantul. A fost conceput sub forma de hotel modern, dotat cu bai de cada si aburi.
Situat in zona centrala a Oradiei, restaurantul este prezent in peisajul restaurantelor oradene inca din anul 1900. Localul isi pastreaza eleganta de la inceputul secolului XX si ofera clientilor posiblitatea sa savureze o masa gustoasa inspirata atat din bucataria romaneasca, cat si cea internationala.
Locatia devine celebra prin restaurantele Oradea si Bihoreana, precum si in 2011 se redeschide sub brandul Butoiul de Aur cu Restaurant Oradea si Restaurant Bihoreana, traditia nu se pierde...
Va stam la dispozitie pentru organizarea de evenimente. Aici puteti savura preparate culinare inspirate din bucataria romaneasca si internationala si o colectie larga de vinuri din podgorii celebre.

Va invitam sa va petreceti alaturi de noi momente deosebite din viata dumneavoastra.

Va asteptam intr-o atmosfera de petrecere, voie buna si relaxare!

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Butoiul de Aur"

Comentarii