Kings Land

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Kings Land

Adresa: Ineu, Bihor

Telefon: +40728290715

Pagina Web: http://www.kingslandineu.com/

Complexul Kings Land este situat la 15 km de Oradea, in localitatea Ineu de Cris, in directia Cluj Napoca. Se intinde pe o suprafata de aproximativ 60 de hectare unde se desfasoara mai multe activitati recreative cum ar fi: echitatie cu cai de rasa Frizian, teren de polo, 2 lacuri de pescuit de aproximativ 8 hectare, 30 de pontoane de pescuit, cabane pentru doua persoane de camping cu loc de luat masa si barbeque, teren de golf cu 9 cupe, casa clubului de golf, loc de invatare a loviturilor scurte si de precizie pentru jocul de golf (Putting Green), loc de antrenament pentru loviturile din groapa cu nisip pentru jocul de golf (Bunker), loc de antrenament pentru lovituri scurte, medii sau lungi pentru jocul de golf (Driving Range), 9 gauri pentru footgolf , pista de avioane ultra usoare si planoare, restaurant cu capacitate de peste 300 de locuri, parcare de 3000 metri patrati si alte atractii pentru vizitatorii nostri.

Pe viitor se are in vedere constructia unui hotel cu centru SPA.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii