Sala de escalada GeckoClimb

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Sala de escalada GeckoClimb

Adresa: Oradea - Str. Primariei, Nr. 23, 410209. (In curte la Queen's Music Pub), Gps: 47.057016, 21.923660

Telefon: +40.724.626897, +40.741.300571

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/climber.geckoclimb

Daca simti nevoia unei activitati noi, interesante si non-conformiste, iti propunem escalada! Vino la cea mai dotata sala de escalada din Oradea – Gecko - si pune-ti sangele in miscare.

Te asteptam chiar in centrul orasului (pe Str. Primariei, nr. 23, in curte la Queen's Music Pub), sa-ti iei doza de sport si adrenalina indiferent de conditiile meteo de afara. Sala de escalada este dotata la standarde internationale, iar personalul de specialitate este gata oricand sa-ti ofere ajutor calificat.

Escalada este un sport recomandat pentru toate varstele, cu numeroase efecte benefice atat pentru fizic cat si pentru psihic, iar odata ce ai incercat acest sport, vei reveni mereu cu entuziasm pentru placerea incercarii a noi si noi trasee.

Indiferent daca esti catarator cu experienta sau doar iti doresti sa te mentii in forma, te asteptam pe Str. Primariei, Nr. 23 cu cele mai interesante si provocatoare trasee.

Facebook:
GeckoClimb: https://www.facebook.com/climber.geckoclimb
GeckoClimb Group: https://www.facebook.com/groups/gecko.climb/

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Sala de escalada GeckoClimb"

Comentarii