Billy Art Club

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Billy Art Club

Adresa: Lotus Center Oradea

Telefon: +40.359.800868

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/billyartclub?rf=164698776926053

Billy Art Club

E timpul pentru distracţie. La Lotus Center în salonul de Bowling şi Biliard te aşteaptă 12 mese de billiard, 3 jocuri darts şi 12 piste de bowling de ultimă generaţie.
Aici s-a creat o Liga de Bowling care are competitii trimestriale cu etape bilunare.Inscrierile la aceste competitii se face la barul clubului.In viitor se vor organiza turnee de billiard cu numeroase premii puse in joc.Barul din incinta clubului va ofera numeroase bauturi energizante,fresh-uri vitaminizante,cafele delicioase si numeroase coktailuri. Ocazional la evenimente importante sunt invitati DJ care anima atmosfera cu
muzica buna.
Billy Art Club un loc in care te distrezi,te relaxezi si petreci clipe placute cu prietenii.

Oops

"Oops" este cea mai modernă zonă de jocuri şi distracţie din Oradea, dotată cu echipamente, aparate si jocuri de ultimă generaţie, sub brandurile: Sega, Namco, Elaut, Sam, Raw bikes.
Vino la etajul Lotus Center să încerci jocuri precum: Super bike, Dead storm pirates, Air hockey, Rtuned!

Orar: zilnic 12 - 24 ,weekend 12 – 02
Tel: 0359.800.868

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Billy Art Club"

Comentarii