Deschidere de curs şi Preselecţie

Detalii
Galerie
Localizare
Deschidere de curs şi Preselecţie

Data: 16 Iun, 2014 - 16 Iun, 2014

Local: Mana Dance Academy

16 IUNIE -DESCHIDERE DE CURS si PRESELECTIE PENTRU TRUPA
"Let's Dance" s-a infiintat in 2010 iar in iunie au avut loc primele lectii de dans! Istoria noastra este reprezentata de momentele minunate pe care le-am trait alaturi de cei care vin la cursuri, de concursurile si spectacolele la care am participat,de petrecerile pe care le-am facut impreuna, de excursiile in care am mers, de prieteniile care s-au legat in sala noastra! Suntem mandrii de ceea ce facem si nu intentionam sa ne oprim prea curand.
Dansul este o metoda excelenta pentru socializare, arderea caloriilor intr-un mod placut si pentru a-ti mentine un stil de viata sanatos! Let's Dance te asteapta sa intrii in atmosfera ritmurilor dansului de societate si latino alaturi de instructor Mana Radoi. La Let's Dance vei gasi buna dispozitie, divertismentul si vei cunoaste magia si energia dansurilor latino sau eleganta celor de societate.
4 ani cu Let's Dance, si vara asta dansam inpreuna!!!!
Anul acesta trupa Let's Dance a participat la spectacole,festivaluri si concursuri nationale si internationale calificandu-se la europene cu 8 perechi .
Incepand de luni, 16 iunie, vei avea ocazia sa te inscrii la cursurile de dans organizate de Let's Dance alaturi de modele noastre. Avantajul maxim de care vei avea parte este ca poti plati o taxa lunara sau saptamanala, asa ca si de vei fi plecat la mare sau in concediu cu parintii nu vei pierde..Iar daca vei demonstra ca poti fi un dansator bun ,te poti alatura trupei Let's Dance si vei urca pe scena alaturi de noi.
Daca ai invatat deja sa dansezi si doresti sa te alaturi trupei suna la tel.0765110528 pentru a te inscrie la preselectia din 16 iunie ora 16.00.

 

Câteva poze din galeria Deschidere de curs şi preselecţie pentru a-ţi stârni interesul; pentru mai multe click pe una din pozele afişate:

 

Pentru a găsi mai uşor locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii