Mana Dance Academy

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Mana Dance Academy

Adresa: Casa de Cultura a Sindicatelor, Piata 1 Decembrie nr.1,parter

Telefon: +40.765.110528

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mana-Dance-Academy/887348394685096

Mana Dance Academy este o şcoală de dans înfiinţată în anul 2010, care funcţionează în prezent în Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, la parter, sala Student club. Şcoala de dans Mana Dance Academy vine cu o ofertă de cursuri şi lecţii de dans pentru toate vârstele, pe ritmuri clasice şi latino, atât pentru începători, cât şi pentru avansaţi. La evenimentele speciale din viaţa dumneavoastră, puteţi beneficia de pachete şi oferte care includ lecţii dedicate pentru dansul mirilor sau alte lecţii private şi show-uri adaptate momentului, oferite de către şcoala de dans Mana Dance Academy. Informaţii la tel. +40.765.110528 / +40.770.142516 sau facebook Mana Dance Academy.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Mana Dance Academy"

Comentarii