Krea Karting

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Krea Karting

Adresa: Rampei nr.3, Oradea-Mare, Romania

Telefon: +40.359.423828

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/krea.karting

Situat pe Strada Rampei nr 3 , KREA Karting este singura pista de karting indoor din Oradea. Deschis pe tot parcursul anului indiferent de conditiile meteo , KREA este destinatia ideala pentru toti pasionatii de adrenalina care vor sa isi testeze abilitatile de pilot intr-o cursa impotriva prietenilor. Traseul variat ce cuprinde portiuni de viteza, curbe strane si sicane rapide va fi un deliciu pentru orice pasionat al vitezei si al curselor auto. Pentru cei care doresc sa se bucure de adrenalina competitiei dar nu vor sa conduca , KREA a venit cu ideea in premiera pentru Oradea a karturilor cu 2 locuri oferind si celor care nu doresc sa conduca un kart sa se bucure totusi de adrenalina unei plimbari. Datorita sistemului de nocturna aveti posibilitatea de a vizita pista si seara , conditiile de vizbilitate fiind asigurate de reflectoarele montate in diferite sectiuni ale circuitului. Experientele avute se pot discuta amical , dupa carsa, in zona de bar special amenajata cu fotolii comode si cu vizibilitate permanenta asupra pistei .

http://www.kreakarting.ro/

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Galerie "Krea Karting"

Comentarii