Lotus Center

Detalii
Galerii
Evenimente
Localizare
Lotus Center

Adresa: Strada Nufărului nr. 30

Telefon: +40.259.436022, +40.745.106773, +40.745.106774

Pagina Web: http://www.lotus-center.ro/

Vă aşteptăm la Lotus Center pentru o adevărată experienţă de shopping!

Aici veţi găsi brandurile preferate, 160 de magazine, o zonă de food-court cu tentaţii delicioase, dar şi opţiuni super fun de entertainment: cinema, biliard, darts sau bowling!

Nu am uitat nici de prichindei, care se pot distra în fiecare zi a săptămânii în spaţiul de joacă special amenajat, în timp ce părinţii se relaxează la o sesiune de shopping sau savurează o cafea aromată!

În plus, Lotus Center vă oferă posibilitatea de a rezolva problemele zilnice, cu o singură oprire! Doar aici vă puteţi bucura de o gamă variată de servicii: bănci, farmacie, curăţătorie, sală de fitness, beauty salon, spălătorie auto. Iar vizita la Lotus Center nu va fi niciodată condiţionată de ploaie sau temperaturi prea ridicate, deoarece vă punem la dispoziţie o spaţioasă parcare subterană unde maşina vă va fi în siguranţă!

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie mai multe galerii, de la diferite evenimente ce au avut loc aici, pentru a te delecta în voie cu ele.

 

Această locaţie fiind una foarte populară, îţi punem la dispoziţie o listă cu toate evenimentele ce au loc aici în perioada imediat următoare.:

 

Pentru a găsi mai uşor această locaţia evenimentului, v-am pus la dispoziţie această hartă. Zoom in, zoom out după bunul plac, până găsiţi locaţia căutată:

Comentarii